Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس انجمن اولیا و مربیان اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان با بیان اینکه هماهنگ بودن و داشتن یک فرم واحد در مدارس موجب نظم می‌شود، گفت: خانواده‌ها اجباری برای مراجعه به تولیدی تعیین‌شده توسط مدرسه ندارند و در صورت تمایل می‌توانند فرم لباس موردنظر و هماهنگ را خود شخصا تهیه کنند.

فرزانه عیدی‌وندی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: تولیدی‌های پوشاک هرساله در زمینه تولید پوشاک مدارس در سه رده صنفی، تعاونی و صنعتی با هماهنگی سازمان صنعت، معدن و تجارت زیر نظر استانداری فعالیت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کارگروه‌ها و جلسات لازم در طول سال تحصیلی توسط سازمان صنعت استان که دبیرخانه ساماندهی پوشاک مدارس را بر عهده دارند، تشکیل و لیست اسامی تولیدی‌ها، خردادماه به مناطق ارسال شده است؛ اکنون مدیران مدارس با تولیدی‌های پوشاک قراردادهای مربوطه را زیرنظر کارشناس انجمن ادارات منعقد کرده‌اند. ما اعلام کرده‌ایم که بر اساس مدل‌هایی که در ۲ سال گذشته توسط طراحان لباس در استان طراحی شده، لباس‌ها مطابق با هویت ایرانی - اسلامی و با رنگ‌های شاد تهیه شوند.

رئیس انجمن اولیا و مربیان اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان ادامه داد: برای رفاه حال خانواده‌ها اعلام شد مدارسی که سال گذشته فرم لباس خود را تغییر داده‌اند، امسال حق تعویض فرم را ندارند و مدیران حداقل تا سه سال نباید نسبت به تغییر فرم لباس اقدام کنند.

عیدی‌وندی با بیان اینکه انجمن اولیا و مربیان موظف است که بر فرآیند تولید لباس نظارت داشته باشد، عنوان کرد: مدیران موظف شده‌اند که مدل، رنگ و نرخ‌نامه لباس را در مدرسه نصب کنند؛ خانواده‌ها اجباری برای مراجعه به تولیدی تعیین‌شده ندارند و در صورت تمایل می‌توانند فرم لباس موردنظر و هماهنگ را خود شخصا نیز تهیه کنند، زیرا به مدیران اعلام شده که فرم مدرسه همراه با مدل و رنگ مورد نظر دوخته و جهت اطلاع اولیا در مدرسه نصب شود.

وی در خصوص نرخ‌نامه لباس فرم مدارس، افزود: نرخ‌گذاری توسط سازمان صنعت، معدن و تجارت و با توجه به نوع پارچه انجام می‌شود و آموزش و پرورش دخالتی در تعیین قیمت ندارد، اما اعلام کرده‌ایم که تعمیر لباس نیازی به پرداخت هزینه اضافی ندارد.

رئیس انجمن اولیا و مربیان اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان با بیان اینکه هماهنگ بودن لباس‌ها و داشتن فرم واحد در مدارس ضمن ایجاد نظم از بسیاری جهت‌ها می‌تواند کمک‌کننده باشد، گفت: در خصوص برخی مدارس پسرانه که فرم شلوار آزاد دارند، باید گفت که این موضوع در استان به‌تدریج در حال تغییر است و فرم پیراهن و شلوار در مدارس پسرانه یکسان خواهد شد.

عیدی‌وندی خاطرنشان کرد: خانواده‌ها سعی کنند مراجعه به تولیدی‌ها را به روزهای آخر شهریور موکول نکنند و برای تهیه لباس 10 تا 15 روز مهلت در نظر بگیرند؛ چراکه مراکز تولیدی در روزهای آخر با ضیق وقت مواجه خواهند شد.

وی ادامه داد: اگر خانواده‌ها در خصوص فرم، رنگ و ... لباس اعتراضی دارند، باید اعتراض خود را به انجمن اولیا و مربیان یا مدیران مدارس اعلام کنند و بدانند که تولیدی لباس هیچ اختیاری در این زمینه ندارد، اما اگر در خصوص دوخت و کیفیت کار اعتراض داشته باشند می‌توانند به تولیدی یا انجمن اعتراض کنند.

رئیس انجمن اولیا و مربیان اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان با بیان اینکه این انجمن به مدت 2 سال است که اقدام به تهیه لباس مدارس برای مناطق محروم و عشایری می‌کند، گفت: در این راستا در ۲ سال گذشته 12 هزار دست لباس برای دانش‌آموزان عشایری به شکل رایگان توسط تولیدی‌های خیّر تولید و در اختیار آموزش و پرورش عشایر استان جهت توزیع قرار گرفت.

وی ادامه داد: همچنین برای دانش‌آموزان مدارس محروم و غیر برخوردار٬ ضمن هماهنگی با تولیدی طرف قراردداد٬ لباس با قیمت کمتر در اختیار قرار خواهد گرفت و بسیاری از تولیدی‌ها با هماهنگی مدیران نسبت به این کار اقدام کرده‌اند تا لباس مدرسه برای مناطق محروم و عشایر به‌صورت رایگان یا نیم‌بها و با نرخ پایین‌تر از قیمت مصوب، در اختیار آن‌ها قرار بگیرد.

عیدی‌وندی با بیان اینکه امسال نیز این برنامه ادامه پیدا خواهد کرد، افزود: در این زمینه فرهنگ‌سازی خوبی شده و تولیدی‌ها برای تولید پوشاک مدارس برای ایتام، دانش‌آموزان تحت پوشش بهزیستی و ... همکاری خوبی دارند و لباس موردنیاز را با کمال احترام و عزت به‌صورت رایگان یا با نرخ پایین‌تر در اختیار می‌گذارند که این عمل قابل تقدیر است.

وی در خصوص نحوه شکایت خانواده‌ها در زمینه پوشاک مدارس عنوان کرد: جهت رسیدگی به شکایات٬ اولیای معترض می‌توانند با شماره‌های 322216850 و 32213309 تماس بگیرند و سازمان صنعت معدن و تجارت٬ اتحادیه صنف پوشاک اهواز و انجمن صنفی کارفرمایی پوشاک خوزستان آماده پاسخگویی به اعتراضات و شکایات عمومی شهروندان هستند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۰۲۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ شهریه مدارس غیردولتی چه زمانی اعلام می شود؟/ امکان کاهش‌ شهریه برخی مدارس

به گزارش خبرآنلاین، رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه میزان شهریه مدارس غیردولتی امسال براساس عملکرد تعیین می‌شود گفت: ۳۱ اردیبهشت نرخ شهریه مدارس غیردولتی تعیین و ممکن است برخی مدارس کاهش شهریه داشته باشند.

محمودزاده در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه پیش ثبت نام شهریه مدارس غیردولتی بر اساس مصوبه شورای نظارت سال‌های گذشته، به دلایل تسریع در کار و تکریم مراجعه کنندگان به مدرسه انجام می شود گفت: شرط پیش ثبت نام در مدارس غیردولتی این است که تا زمان ابلاغ شهریه سال، بر اساس شهریه سال قبل ثبت نام اتفاق بیفتد، شرط دیگر هم این است که به هر دلیلی دانش آموز از ادامه ثبت نام در مدرسه انصراف داد، هزینه اخذ شده عودت داده شود.

وی با بیان اینکه برای امسال فعلا میزان شهریه تعیین نشده است افزود: امسال افزایش هزینه درصدی نیست بلکه براساس عملکرد مدارس و مراکز افزایش می یابد، احتمال دارد شهریه برخی مدارس نسبت به سال گذشته افزایش و برخی ثابت و حتی برخی نیز شهریه کاهشی داشته باشند.

رئیس سازمان مدارس و مراکزغیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه این گونه نیست هرسال درصدی برای همه مدارس اعلام کنیم ادامه داد: درصد افزایش متناسب با آیتم‌ها و الگوهای شهریه، در هفت محور تعیین می شود؛ امسال هم بازنگری جدی انجام شده و بر این اساس مدرسه به مدرسه و مرکز به مرکز بررسی انجام می‌شود.

محمودزاده با اشاره به اینکه همین روزها بررسی در حال انجام است گفت: بخشنامه شهریه سوم اردیبهشت ۱۴۰۳ ابلاغ شده، ۱۰ روز اول توجیه و اقناع برای موسساین است که با فرمت‌های جدید به چه شیوه عمل کنند، ۱۰ روز فرصت وارد شدن به سامانه دارند تا همه اطلاعات مدرسه‌ای را وارد و بارگذاری کنند.

وی ادامه داد: کارگروه بر اساس مصوبه و ماده ۱۶ قانون تاسیس مدارس غیر دولتی که مدیر منطقه رئیس کارگروه است با همراهی موسسان و نماینده انجمن اولیاء و مربیان و مسئولان در داخل آموزش و پرورش، معاونین آموزش و پرورشی این شهریه تایید و به استان اعلام می‌شود. در صورت تایید از سمت استان این شهریه در پنل مدیریتی مدرسه برای دید عموم با کد مدرسه و اسم مدرسه ثبت می‌شود که همه این فرآیند تا ۳۱ اردیبهشت مشخص می‌شود.

ساعت تدریس معلمان غیردولتی برای «بیمه» شدن

رئیس سازمان مدارس و مراکزغیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه حمایت از معلمان مورد غفلت قرار گرفته است عنوان کرد: معلمان بر اساس قانون ۳۰ ساعته شدند و متناسب با ۳۰ ساعت آموزش و تدریس، بیمه کامل می‌شوند و دستمزد ۳۰ ساعت کامل را می‌گیرند.

محمودزاده در خصوص جریمه نقدی مدارسی که بیشتر از شهریه و بیشتر از شهریه فوق برنامه که ۴۰ درصد شهریه است دریافت می کنند عنوان کرد: اگر مدرسه‌ای تخلف حوزه را داشت در شورای نظارت تصمیم می‌گیریم؛ از حساب مدرسه برداشت می‌شود، طبق ماده ۱۸ تبصره ۲ سهم دانش آموز به خودش داده می‌شود و به خاطر همین تخلف و جریمه بخشی تا صد درصد شهریه را در شورای نظارت در سطح کشور تصمیم گیری خواهیم کرد و برای استفاده در مناطق محروم در اختیار آموزش و پرورش کشور قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه طبق گزارشات سامانه، ۲۲۵۳ فقره پرونده تخلف از استان‌ها گزارش شده افزود: صددرصد به پرونده‌ها رسیدگی می‌شود و مردم با ثبت شکایت در سامانه می توانند تخلفات را گزارش دهند.

رئیس سازمان مدارس و مراکزغیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه در این خصوص به سازمان تامین اجتماعی توصیه شده که همراهی خوبی با این موضوع داشته باشد افزود: با این کار همه معلمان به حق و حقوق خود می‌رسند و به صورت کتبی و شفاهی به همه موسسان هم ابلاغ شده است.

محمودزاده با بیان اینکه در تهران ۲۰ درصد دانش آموزان در مدارس غیردولتی تحصیل می کنند اظهار کرد: ۸۰ درصد دانش آموزان در مدارس دولتی مشغول تحصیل هستند.

وی با بیان اینکه در سرانه فضای آموزشی انعطاف داریم اما در بحث ایمنی با کسی تعارف نداریم عنوان کرد: در مدارس غیردولتی طبق سند تحول بنیادین تنوع محیط یادگیری را می‌پذیریم یعنی دانش آموزی کلاس‌های تئوری را در مدرسه و سالن ورزش را در جای دیگر انجام می‌دهد تا شاداب بیشتری در او به وجود آید.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902931

دیگر خبرها

  • انتخابات انجمن مد و لباس شهر بوشهر تشکیل شد
  • نامه ۱۰ انجمن بزرگ تولیدی به رهبر انقلاب
  • عجیب اما واقعی؛ این اتفاق فقط در ایران می‌افتد
  • اتفاق عجیب؛ بازیکنان گل گهر بین دو نیمه لباس شان را تغییر دادند!
  • یک بام و دو هوا: تغییر عجیب لباس بین نیمه!
  • بهترین برند ترکیه برای خرید در سال ۲۰۲۴
  • اجباری نبودن لباس فرم برای دانش آموزان
  • لباس فرم برای دانش آموزان اجباری نیست
  • نرخ شهریه مدارس غیردولتی چه زمانی اعلام می شود؟/ امکان کاهش‌ شهریه برخی مدارس
  • کارگروه تخصصی برای ساماندهی شبکه مهندسی پوشاک دانشگاه تشکیل می‌شود