Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - کرمانشاه- ايرنا- مديرکل کميته امداد استان کرمانشاه گفت: 2 هزار و 600 واحد مسکوني براي مددجويان کميته امداد در مناطق زلزله زده ساخته مي شود و هم اکنون ساخت 500 واحد آغاز شده است.

حسين خدرويسي روز يکشنبه به مناسبت دهه فجر با حضور در دفتر ايرنا به تشريح عملکرد کميته امداد استان در سال 96 بخصوص در موضوع زلزله زدگان زيرپوشش اين نهاد پرداخت و گفت: حدود 75 درصد از آسيب ديده هاي زلزله يک يا 2 نفره هستند که براي آنها خانه هاي 60 متري ساخته مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي در باره نحوه ساخت واحدهاي آسيب ديده اضافه کرد: تمام مراحل سفت کاري ساختمان برعهده پيمانکاران طرف قرارداد بنياد مسکن خواهد بود و در مرحله تکميل ساختمان و تجهيز نيز کميته امداد و خيران پاي کار مي آيند.
خدرويسي، پرداخت سه ماه حقوق در آبان ماه و 2 ماه حقوق در آذر ماه را ديگر خدمت کميته امداد استان به مددجويان زلزله زده عنوان کرد و گفت: کليه مددجويان در مناطق زلزله زده سه برابر عيدي نيز خواهند گرفت.
به گفته او، کميته امداد با همکاري گروه جهادي دانشگاه تربيت پاسداري امام حسين مشغول ساخت 100 واحد جايگاه دام در روستاهاي زلزله زده است ضمن اينکه 400 واحد سرويس بهداشتي و حمام نيز در روستاهاي زلزله زده با کمک همين گروه هاي جهادي تاکنون در روستاها ساخته شده است.
مديرکل کميته امداد کرمانشاه همچنين از ارسال 180 دستگاه کاميون کالا از محل کمک هاي مردمي به مناطق زلزله زده خبر داد و افزود: همچنين از محل کمک هاي خيران هزار و 600 کانکس در بين مددجويان آسيب ديده توزيع شده است.
خدرويسي، از اختصاص 6 هزار سهميه به کميته امداد استان براي زيرپوشش قرار دادن افرادي خبر داد که بر اثر زلزله ناتوان، يتيم، بي سرپرست و يا بدون درآمد شده اند.
وي گفت: ديگر خدمت مهم کميته امداد استان توجه به خط زلزله واقعي بوده است به گونه اي که حتي به روستاهاي ماهيدشت و فيروزآباد که دچار خسارت شده بودند اما به آنها کمتر توجه مي شد نيز پنج ماه حقوق بيشتر پرداخت کرده ايم.
خدرويسي در ادامه از افزايش مستمري کليه مددجويان کميته امداد از دي ماه سالجاري و متمرکز شدن تمام پرداخت ها به اين قشر اعم از يارانه و مستمري خبر داد و بيان داشت: طبق قانون بودجه 96 مستمري مددجويان کميته امداد و بهزيستي بايد سه برابر مي شد که اين موضوع از دي ماه اتفاق افتاد ضمن اينکه تمام پرداخت ها از اين به بعد از طريق صندوق امداد و ولايت خواهد بود.
به گفته او، در مجموع از دي ماه پرداختي کميته امداد به يک نفر 192 هزار و 500 تومان، 2 نفر 340 هزار تومان، سه نفر 460 هزار تومان، چهار نفر 600 هزار تومان و پنج نفر 692 هزار تومان شده است.
مديرکل کميته امداد در ادامه در خصوص آمار کلي مددجويان استان گفت: هم اکنون 68 هزار خانور يعني 170 هزار نفر زيرپوشش خدمات کميته امداد در استان کرمانشاه قرار دارند که از اين تعداد 51 هزار خانوار مستمري بگير هستند و مابقي از خدمات کميته امداد مانند خدمات درماني استفاده مي کنند.
وي در خصوص عملکرد کارآفريني و ايجاد اشتغال در اين نهاد نيز بيان داشت: يکي از برنامه هاي محوري کميته امداد کارآفريني، اشتغال و توانمند سازي مددجويان است که در اين راستا اولين دستگاه استان از لحاظ عملکردي هستيم به گونه اي که 2 برابر تعهد برنامه اي در سال 96 تسهيلات اشتغال پرداخت کرده ايم.
خدرويسي ادامه داد: تعهد کميته امداد استان در سال 96 حدود 2 هزار و 500 نفر بوده است که ما توانستيم به چهار هزار و 260 نفر در مجموع 83 ميليارد تومان تسهيلات از محل منابع قرض الحسنه بانکي و منابع کميته امداد تسهيلات پرداخت کنيم؛ ضمن اينکه مبلغ تسهيلات پرداختي به هر فرد نيز بسته به نوع طرح از 20 تا 50 ميليون تومان متغيير بوده است.
وي با گلايه از بانک هاي استان گفت: طبق قانون بانک هاي استان بايد به کميته امداد 79 ميليارد و 700 ميليون تومان تسهيلات مي دادند اما متاسفانه تاکنون فقط 52 ميليارد تومان پرداخت کرده اند.
وي تاکيد کرد که مشاغل ايجاد شده در کميته امداد جزو پايدارترين مشاغل هستند به گونه اي که بنا به گواهي بانک مرکزي بيش از 85 درصد از مشاغل ايجاد شده کميته امداد پايداري دارند.
به گفته او، ويژگي بارز تسهيلات کميته امداد تنفس 6 ماهه آن براي اطمينان از پايداري و درآمد زايي مشاغل ايجاد شده است.
استان کرمانشاه با 2 ميليون نفر جمعيت داراي 31 شهر و 2 هزار و 600 روستا است.
زمين لرزه 7.3 ريشتري 21 آبان در 11 کيلومتري بخش ازگله، 32 کيلومتري شهرستان سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه 620 کشته و 12 هزار و 386 مصدوم داشته است.
اين زلزله به 10 شهرستان و يک هزار و 930 روستاي استان کرمانشاه خسارت وارد کرده و براساس ارزيابي هاي صورت گرفته حدود 90 هزار واحد مسکوني شهري و روستايي نيز آسيب کلي و جزئي ديده است.
7457/8066 خبرنگار:جواد الماسي ** انتشار دهنده:علي مولوي
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۱۹۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهری در ایران که کوچه ندارد ! | ویدئو

دریافت 17 MB

به گزارش همشهری آنلاین، لار نام شهری در استان فارس است که در اردیبهشت سال ۱۳۳۹، یک زلزله ی بزرگ در آن اتفاق افتاد و باعث شد تا تمام خانه ها و محله های این شهر به ویرانه تبدیل شود. از آنجاییکه این زلزله باعث تخریب همه چیز شده بود، به کمک افراد نیکوکار، شهری جدید در جنوب شهر لار تاسیس شد.

شهر جدید لار، وسعتی ۱۰۰ هکتاری داشت و این بار طوری ساخته شد تا زلزله نتواند باعث تخریب آن شود. از آنجا که مهندسین می دانستند این شهر روی گسل زلزله قرار گرفته شده است، باید ساختمان ها و محله های آن طوری ساخته می شد که در برابر زلزله مقاوم باشد در نتیجه بهترین نقشه برای این شهر، مدل شطرنجی بود. ساختمان های این شهر نه تنها بر اساس اصول ایمنی ساخته شدند بلکه خیابان ها هم طوری ایجاد شدند که هم را قطع کنند.

در واقع در لار با شهری روبرو هستیم که دارای خیابان ها متقاطع است که همه ی خیابان ها هم را قطع می کنند و در نتیجه هیچ کوچه ای در آن وجود ندارد و به همین دلیل به آن شهر بدون کوچه ایران می گویند. در واقع این مدل ساخت و ساز با خیابان های پهن و ساختمان های کم ارتفاع باعث می شود تا در صورت وقوع دوباره ی زلزله، مردم کمتر در خطر آسیب قرار بگیرند.

شهر جدید لار امروزه ۲ بخش اصلی دارد قسمت قدیمی شهر با بافت قدیمی و قسمت جدید شهر که در آن ساختمان های ضد زلزله و زیبا به چشم می خورد، شهری بدون کوچه ایران. این شهر نه تنها در ایران بلکه در سراسر خاورمیانه به عنوان شهر بدون کوچه معروف است.

کد خبر 850398 منبع: صدا و سیما برچسب‌ها استان‌ فارس وزارت میراث فرهنگی و گردشگری سفر - گردشگری خبر مهم شهر کوچه

دیگر خبرها

  • کمیته امداد اردبیل از ۱۳۲۰ بیمار صعب‌العلاج و خاص حمایت می‌کند
  • شهری در ایران که کوچه ندارد ! | ویدئو
  • واریز مستمری ۲۹ هزار خانوار کمیته امداد البرز
  • اختصاص ۳۰ همت برای اشتغال مددجویان کمیته امداد
  • فعال‌سازی ۳ هزار خانه هلال در ۴۰۰ شهر و شهرستان
  • تشریح برنامه‌های خدمت به مددجویان کمیته امداد اصفهان در دهه کرامت
  • توانمندسازی ۳۰ هزار دختر تحت حمایت کمیته امداد
  • ۱۰ غرفه مددجویان کمیته امداد در نمایشگاه اقوام دایر شد
  • پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل
  • ۷ درصد رتبه‌های برتر کنکور از مددجویان کمیته امداد هستند