Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، کارگران کارخانه «پارس میلنگ» واقع در کیلومتر ۵ جاده تاکستان –قزوین، مدعی هستند بابت دست‌کم سه ماه دستمزد و چهار ماه حق بیمه از کارفرمای خود طلبکارند.

کارگران این کارخانه سازنده انواع میلنگ خودرو که تعداد آنها به حدود 220 نفر است، در توضیح طلب وصول نشده خود به ایلنا گفتند: باوجود بهبود وضعیت تولید وفروش در این واحد صنعتی؛ بابت مزد ماه‌های آبان، دی و بهمن ماه سال جاری به همراه عیدی و پاداش پایان سال طلبکارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از کارگران شاغل در کارخانه «پارس میلنگ» با یادآوری اینکه مدیریت این مجموعه معتقد است مانند سایر بنگاه‌های اقتصادی در چند سال گذشته برای تامین منابع مالی با چالش‌هایی روبرو بوده است، افزود: نگرانی کارگران از این است که مبادا با استمرار وضعیت فعلی کارخانه، معوقات مزدی آن‌ها در ماه‌های آینده افزایش پیدا کند.

وی با بیان اینکه سوابق کاری هریک از کارگران به‌صورت میانگین به ۱۰ تا ۲۰ سال می‌رسد، در عین حال گفت: افزایش مشکلات مالی کارخانه باعث شده تعدادی از همکاران آن‌ها که مشمول بازنشستگی می‌شوند امکان پرداخت هزینه بازنشستگی و سنوات پایان کار آنها وجود ندارد.

وی با تاکید بر پیگیری مسئولان استانی درباره وضعیت کارخانه «پارس میلنگ» و کارگرانش گفت: جدا از معوقات مزدی، بیمه تامین اجتماعی کارگران کارخانه «پارس میلنگ» از آبان ماه سال جاری پرداخت نشده و دفترچه‌های درمانی کارگران در برخی ماه‌های سال فاقد اعتبار است.

او درباره بیمه تکمیلی کارگران این کارخانه گفت: باوجود آنکه کارفرما هر ماه مبلغی را تحت عنوان بیمه تکمیلی از دستمزد ماهانه ما کسر می‌کند به دلیل آنکه هزینه ارائه خدمات درمانی به شرکت بیمه‌گر ازسوی کارفرما پرداخت نمی‌شود، امکان دریافت هزینه‌ای درمان برایمان وجود ندارد.

این  کارگر با بیان اینکه ادامه روند جاری منجر به افزایش مشکلات مالی و دغدغه‌های روحی برای کارگران «پارس میلنگ» شده است، اظهار داشت: انتظار داریم مسئولان استانی و شهرستانی برای رفع مشکلات به وجود آمده برای کارگران این کارخانه، راه‌حلی بیندیشند تا این قشر آسیب‌پذیر را از بلاتکلیفی نجات دهند. 

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۲۷۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت غرامت به کشاورزان بیمه شده خوزستانی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان، مدیر گروه خدمات بیمه‌ای بانک کشاورزی خوزستان گفت: کشاورزانی که محصولات خود را بیمه کرده اند می‌توانند با مراجعه حضوری به کارگزاری‌های بیمه کشاورزی و یا از طریق کد دستوری که در بیمه نامه آنها قرار دارد، درخواست خسارت کنند.
محمد آلاله افزود: ارزیابان بیمه نیز در اسرع وقت با مراجعه به مزارع میزان خسارات را بررسی می کنند و سپس از طریق صندوق بیمه غرامت کشاورزان پرداخت می‌شود.
وی با اشاره به بیمه ۴۴۶ هزار هکتار از محصولات و مزارع کشاورزی استان گفت: از این میزان ۳۹۳ هزار هکتار بیمه جامع و ۵۳ هزار هکتار بیمه آتش سوزی هستند.

دیگر خبرها

  • هزینه بیمه ماشین در سال ۱۴۰۳ چقدر است؟
  • سهم ۴درصد بیمه مشاغل سخت و زیان آور کارگران شهرداری پرداخت شود
  • قیمت پژو پارس افزایش یافت +جدول
  • بنو و پرداخت مبلغ محکومیت سنگین!
  • پرداخت غرامت به کشاورزان بیمه شده خوزستانی
  • اعتراض صنفی کارگران کاغذسازی پارس خاتمه یافت و پیمانکار حذف شد
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • ◄ بیمه بدنه پارسیان چند درصد خسارت را پوشش می دهد؟
  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • چهار هزار و ۶۰۰ کارگر ساختمانی قم تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند